Crepe papieren bloemen kit.

CREPE_KIT

Kit voor het maken van prachtige bloemen van crêpepapier. Deze kit bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan, inclusief sjablonen als inspiratiebladen en door de QR-code te scannen.

Meer details

17,50 € incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Aantal 1 kit
Inhoud zie foto

Leer hoe u prachtige bloemen van crêpepapier maakt met deze trainingskit, die alles bevat wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. De doos bevat zowel sjablonen als inspiratiebladen en door de QR-code te scannen vindt u een schat aan videogidsen met stapsgewijze instructies om verschillende technieken onder de knie te krijgen. Zorg dat u uw eigen lijmpistool voor lage temperaturen bij de hand hebt - al het andere is hier
Als je eenmaal de verschillende soorten bloemen in de video's hebt voltooid heb je nog genoeg materiaal over om verder te experimenteren en je eigen bloemen te maken. 

De afgewerkte bloemen van crêpepapier kunnen voor veel dingen worden gebruikt, waaronder het maken van eeuwigheidsboeketten die in vazen kunnen worden gerangschikt. De bloemen kunnen ook gebruikt worden als versiering in cadeaupapier of voor kransen. Intervisie. Ervaar een sturende hand om je door de training te loodsen. Het vertrouwen dat u weet dat alle materialen in de kit zitten en dat u door de technieken wordt geleid. 

Inhoud: 8 rollen crêpepapier in diverse kleuren, plastic vouwbeen, bloemstelen van gecoat draad in twee diktes, piepschuim balletjes in twee maten, oranje bloemmeeldraden en lijm.

30 andere producten in dezelfde categorie: