Betalen, verzenden & retourneren

Verzending van uw bestelling
Bestellingen die u bij ons op werkdagen doet voor 16.00 uur worden, indien BijoUnique niet op een beurs aanwezig is,  dezelfde werkdag nog verstuurd. Voorwaarde is wel dat u uw bestelling direct heeft betaald met iDeal, Bancontact, Paypal of Creditcard. U kunt uw bestelling natuurlijk ook afhalen (op afspraak) in ons atelier aan de Bijster 113 in Hoogvliet Rotterdam. Stuur hiervoor voordat u bestelt een bericht via het contactformulier. Wij kunnen uw bestelling dan aanpassen. U kunt dan ook pinnen.
Al onze bestellingen versturen wij met PostNL.

Verzendkosten
Binnen Nederland:
Alle reguliere brievenbus post wordt verzonden met brievenbuspakje inclusief track & trace: € 4,10.
Alle pakketpost inclusief track & trace: € 6,25.
Additionele services kunt u tegen meerprijs aangeven bij uw bestelling.
Afhalen op afspraak in ons atelier te Hoogvliet Rotterdam of tijdens een beurs is natuurlijk gratis!

België:
Alles via pakketpost inclusief track & trace: € 9,25.

Retourneren
Mocht uw bestelling onverhoopt niet naar volle tevredenheid zijn dan kunt u deze, conform onze leveringsvoorwaarden, zonder opgave van redenen retourneren.
U kunt hiervoor het retourformulier gebruiken op de site.
Oorbellen kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.
Voor het retourneren van producten gelden de volgende regels:
. Producten moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.
. Retourneringen moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn en met dezelfde zorgvuldigheid van verzending, zoveel mogelijk in de originele verpakking worden teruggestuurd
. Producten dienen voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd en is voor rekening van de klant.
. Terugsturen naar het volgende adres: BijoUnique, Bijster 113, 3191 SC Hoogvliet.

Als een product beschadigd is, neemt u dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op. Dan kunnen we in overleg bepalen hoe we dit oplossen.

BijoUnique gaat er echter van uit dat alles naar volle tevredenheid zal zijn en hoopt u in de toekomst graag als (terugkerende) klant te verwelkomen.

Betaling
Betalingen kunt u snel en eenvoudig doen met iDeal (Nederland), Bancontact/Mistercash (België), PayPal of Creditcard. Een bestelling die met een van deze betaalmethoden is betaald kunnen wij direct verwerken. Lukt dat niet of kan dat niet, dan kan op verzoek het factuurbedrag, onder vermelding van het bestelnummer, overgemaakt worden op: 
IBAN: NL64 KNAB 0605 9927 70 ten name van BijoUnique te Rotterdam Hoogvliet.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij uw bestelling. Het overschrijven van het factuurbedrag kan enkele werkdagen in beslag nemen voordat we de betaling hebben ontvangen.